Over ducotex banner

OVER ONS - DUCOTEX

Ducotex favicon

Wij zorgen voor passende bedrijfskleding

Ducotex showroom

OPVALLEND ANDERS!

Ducotex is jouw leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen. Ons assortiment is allesomvattend. Bedrijfskleding is namelijk zoveel meer dan kleding, die je tijdens het werk draagt. Bedrijfskleding straalt een bedrijfscultuur uit, vergroot de herkenbaarheid van je bedrijf en versterkt het groepsgevoel onder collega’s. Ducotex is meer dan een leverancier. Wij zijn jouw partner in bedrijfskleding. Binnen ons bedrijf staat ontzorgen centraal en is ons advies onderscheidend, van persoonsgebonden levering op locatie tot een online kledingbeheersysteem dat 24/7 is te raadplegen. Onze collectie  biedt tal van mogelijkheden voor alle branches. Op locatie of onze locatie staan onze adviseurs voor u klaar!

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

workwear_ducotex Ook wanneer het werk gruwelijk is!

MAATSCHAPPELIJK EN DUURZAAM

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn verweven in ons DNA. Als leverancier van bedrijfskleding en als logistieke partner zijn wij ons ervan bewust dat we een groot en belangrijk deel uit maken van de totale keten. Wij zijn van mening dat iedere kledingleverancier, ongeacht grootte of segment, een impact heeft op deze keten. Ducotex voert hierin actief regie door haar visie op partnerkeuze en proactieve samenwerking.

✓ Geen gebruik maken van kinderarbeid
✓ Geen gebruik maken van dwangarbeid
✓ Goede werkomstandigheden bieden die zijn aangepast aan de plaatselijke omstandigheden.
✓ Het recht van hun werknemers om zich te verenigen in vakbonden respecteren.
✓ Niet discrimineren
✓ Eerlijke werktijden en lonen bieden
✓ Een efficiënt managementsysteem hebben dat onder andere controle uitoefent op de verhouding die onderaannemers met hun werknemers hebben.
✓ Continue bezig zijn stofontwikkelingen en de verduurzaming van materialen zoals het inzetten van gerecycleerde stoffen en fournituren.

Werkkleding_reclycling_ducotex
Ducotex-Paul

Paul
Alg. directeur

Ducotex-renske

Renske
Retour & marketing

Ducotex-Richard

Richard
Drukwerk & Logistiek

Ducotex-Lian

Rian
Binnendienst

ONZE MERKEN

Slide Herock werkkleding logo Planam logo Ducotex_James_Nicholson Ducotex santino Pezzol nederland Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen Ducotex_maxguard logo Monitor_logo Delta Plus safety logo-tricrop Ducotex_russell Ducotex_Grisport

banner5 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze >

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Ducotex
Postbus 273
5060 AG OISTERWIJK

T: +31 (0)13 2021997
E: contact@ducotex.nl
instagram_Ducotex linkedin_Ducotex

Heb je gevonden wat je zocht?

Op zoek naar een specifiek product of merk? Laat hieronder je gegevens achter, Ducotex helpt je graag met zoeken.

Catalogus ontvangen?

Catalogus aanvraag