MaxGuad_Ducotex. Maxguard logo

MAXGUARD - BETAALBAAR DUITSE KWALITEIT

Ducotex favicon

Quality, comfortabel, safe

Maxguard werkschoenenx430

MEER OVER..

MaxGuard heeft als doel een hoge kwaliteit veiligheidsschoenen te producten. De keuze over welke materialen er moet worden gebruikt is een zeer belangrijk onderdeel. MaxGuard wil namelijk een lange duurzaamheid en daar zijn goede materialen voor nodig. De safety sneakers van MaxGuard hebben een zeer licht gewicht en ze zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormeringen. De MaxGuard schoenen hebben een MAX-roof rubberzool en MAX-3FIT inlegzool deze zorgen dat alle werkschoenen een goede grip hebben en comfort bieden.

Ducotex is jouw partner voor het assortiment van MaxGuard werkschoenen in Nederland! Dus zoek je een schoen van betrouwbare Duitse kwaliteit met veel comfort, passende leest? wellicht is MaxGuard jouw schoen.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

PRODUCTEN

Catalogus Maxguard_ducotex
Safety Jogger_catalogus_2021_ducotex
Planam werkkleding

BIJPASSENDE WERKKLEDING NODIG?

Werkkleding is meer dan een broek of jas met een bepaalde stof en verstevigde elementen die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden passende werkkleding kunt kopen. Werknemers dragen meer uren hun werkkleding dan gewone kleding! Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en persoon de perfecte werkkleding in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede optie om de juiste bedrijfskleding voor medewerkers te bepalen.

ALLE MERKEN

Slide Herock werkkleding logo Planam logo Ducotex_James_Nicholson Ducotex santino Pezzol nederland Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen Ducotex_maxguard logo Monitor_logo Delta Plus safety logo-tricrop Ducotex_russell Ducotex_Grisport

banner5 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze >

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Ducotex
Postbus 273
5060 AG OISTERWIJK

T: +31 (0)13 2021997
E: contact@ducotex.nl
instagram_Ducotex linkedin_Ducotex

Heb je gevonden wat je zocht?

Op zoek naar een specifiek product of merk? Laat hieronder je gegevens achter, Ducotex helpt je graag met zoeken.