Ducotex_Delta-Plus-valbeveiliging logo_delta_plus

DELTA PLUS SAFETY PRODUCTS

Ducotex favicon

uitgebreid, betaalbaar en kwaliteit

Delta_plus_mach_2

MEER OVER..

Al meer dan 40 jaar is het de missie van Delta Plus om mensen op de werkvloer te beschermen. Delta Plus ontwerpt, produceert en distribueert een volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen om mensen van top tot teen uit te rusten.

Dankzij hun expertise wereldwijd is Delta Plus een belangrijke wereldwijde speler, gekozen vanwege zijn multispecialistische wereldwijde aanbod, zijn verscheidenheid aan innovatieve en betaalbare producten en de nabijheid van zijn partners.

Delta Plus is verkrijgbaar in meer dan 140 landen. Ducotex is in Nederland een vertrouwde handelspartner van Delta Plus. Het enorme assortiment wordt aangeboden bij bedrijven en via online kanalen.

banner ducotex Ducotex service werkkelding Ducotex bouw werkkleding Persoonlijke bescherming PLANAM_Timberguard_zaagkleding Planam_bouw-werkkleding_ducotex Safety first, first impression Ducotex service werkkelding

PRODUCTEN

Delta_plus_hoofdbescherming
Delta_plus_handscherming
Delta_plus_wegwerp producten
Delta_plus_werkkleding_21
Delta_plus_werkkleding
Delta plus werkschoenen
Delta_plus_valbeveiliging
Delta_plus_technische info
Veiligheid_Diagram

VEILIGHEIDSADVIES NODIG?

Veilig werken lijkt zo logisch en Nederland scoort internationaal goed, daar waar het gaat om arbeidsveiligheid. Binnen Europa is Nederland zelfs het land met minste kans op een dodelijk ongeluk tijdens het werken. Toch kan en moet het beter!  Ducotex kan en wil daar graag bij helpen, met advies en middelen. En als er nog geen oplossing is voor jouw situatie, dan bedenken we die graag samen met je. Altijd vanuit de gedachte: Meer veiligheid, minder zorgen!

Veiligheid is voor Ducotex meer dan regels en wetten. Veiligheid is een gevoel waarmee je mensen inspireert en motiveert. Mensen die veilig werken voelen zich beter en presteren daardoor beter. Wij denken dat de best mogelijke veiligheid op het werk een recht is van iedereen. Van jong tot oud, van werkvloer tot directie en binnen iedere branche. Al onze diensten en producten zijn daarop gericht.

ALLE MERKEN

Slide Herock werkkleding logo Planam logo Ducotex_James_Nicholson Ducotex santino Pezzol nederland Giasco Workshoes Ducotex_Vmschoenen Ducotex_maxguard logo Monitor_logo Delta Plus safety logo-tricrop Ducotex_russell Ducotex_Grisport

banner5 Onze werkzijze Kennismaken Advies & offerte Passen & drukproef Bedrukken & leveren Onze werkwijze >

JE BENT WELKOM!

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

Werkkleding
Werkschoenen
Promotie textiel
Bedrukken van textiel
Persoonlijke bescherming

Routeplanner_ducotex

Planam facebook_Ducotex Ducotex
Postbus 273
5060 AG OISTERWIJK

T: +31 (0)13 2021997
E: contact@ducotex.nl
instagram_Ducotex linkedin_Ducotex

Heb je gevonden wat je zocht?

Op zoek naar een specifiek product of merk? Laat hieronder je gegevens achter, Ducotex helpt je graag met zoeken.